Green Island Blog

dinsdag 28 september 2010

Vrienden voor het leven

Wat heet een moeilijke start? Je ziet met eigen ogen hoe je broer en speelkameraadje vermoord wordt door een verscheurend monster. Dan ben je zelf aan de beurt en word je op het nippertje gered, letterlijk tussen zijn kaken vandaan.
OK, je redder pakt je zachtjes op en fluistert geruststellende woordjes. Ze neemt je mee en haar lieve hand is zacht en warm, maar je ziet dat het vreselijke beest ook meegaat. En het heeft zijn aandacht voor jou nog niet verloren, blijkt uit zijn hele gedrag. Het is dat de bazin van de hond, want dat blijkt het te zijn, als scheids optreedt en duidelijk in jouw voordeel fluit, anders had je het eind van de lange reis nooit gehaald.
In je nieuwe huis ben je ook nog heel niet op je gemak, al spreekt het idee van een dak boven je hoofd, dagelijks vers eten en een eigen toilet je wel aan. Maar dat vreselijke beest, die, die .... moordenaar woont daar ook. Dat loopt daar maar en dat loert maar, grommend en kwijlend. Als hij zijn kans schoon ziet, zal hij me verscheuren, gaat er maar door je heen.


En dan moet je ze nu eens zien:

Het Dappere Duo

David & Goliath

Geen opmerkingen:

Een reactie posten